Plaatsingsdatum: woensdag, 18 december 2019


Theater afterparty’s met live muziek in januari

Na afloop van theatershows kun je een paar keer per maand vanaf 22.15 uur genieten van live muziek in de Afzakkerij. Alle optredens zijn, ook voor niet-theaterbezoekers, gratis toegankelijk.

Op vrijdag 3 januari om 22:15 uur: Neil Diamond Tribute (solo).

Ben Spierings, de zanger van de Neil Diamond Tribute Band, verzorgt na afloop van de voorstelling nog een solo optreden in De Afzakkerij. De zanger uit Gemert geldt als de Nederlandse Neil Diamond. In 1992 werd hij tweede in de Soundmixshow. Sindsdien treedt hij nationaal en internationaal op als de Nederlandse Neil Diamond. Het meest indrukwekkende aan Ben is zijn stem. Zelfs de meest doorwinterde critici zijn overtuigd: Sluit je ogen en je hoort de ‘echte’ Neil!

Op vrijdag 10 januari, om 22.15 uur: Reem & Lot.

 

Begonnen als een kort project om als straatmuzikant op te treden, nu uitgegroeid tot akoestisch duo!

Reem & Lot spelen een verrassend repertoire aan covers van Johnny Cash en June Carter tot George Micheal, van Amy Winehouse tot Nirvana. Hun bewerkingen van bestaand top 2000 repertoire zijn verfrissend in hun akoestische vorm. Met hun twee stemmen en akoestische gitaar kan er zowel gedanst als weg gedroomd worden.

Reem is onder andere bassist van Rock n Roll trio ‘Twenty Sicks’, Lot is ook zangeres bij Classic Rock Coverband ‘Seven Below’. Beide muzikanten stonden al op verschillende festivals (o.a. Paaspop, Festyland en de Zwarte Cross). En nu samen als Reem & Lot, Acoustic pop covers!

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >