Plaatsingsdatum: maandag, 31 december 2018


Theater Aftershows in januari

Na afloop van enkele theatervoorstellingen in De Blauwe Kei, zijn er in cultuurcafe De Afzakkerij leuke muziekoptreden. Aanvang is 22.15 uur en alle optredens zijn gratis te bezoeken. Leuk om nog even na te genieten van een avondje-uit theater, of gewoon dat het gezellig is en alleszins de moeite van een bezoek waard.

Vrijdag 11 januari Angie Flare

Singer-songwriter Angie Flare wordt in 1992 geboren als Inge van Asseldonk in het Brabantse dorp Gemert. Zingen gaat haar van jongs af aan nog beter af dan praten en door de jaren heen bekwaamt ze zich dan ook in diverse stijlen; van musical tot pop en van klassiek tot rock. Maar ze heeft het pas echt gevonden als ze haar eigen sound ontdekt in het schrijven van eigen liedjes.

Met haar kleine lengte en afkomst laat Angie ons zien dat ‘great things come in small packages’. Ongeacht je leeftijd, omstandigheden, groot of klein, iedereen is in staat ‘groots’ te zijn, al is het op een ‘kleine’ manier. Want de mooiste dingen komen altijd uit onverwachte hoeken, op onverwachte momenten en in onverwachte vormen.
Met deze boodschap schrijft Angie aanstekelijke pop liedjes die je vleugels geven.

Vrijdag 18 januari Four Scratch

Wij zijn een drietal muzikanten op een missie om energie, gevoel en plezier weer terug te brengen in de muziek. Met vliegende gitaarloopjes, ritmische drums en zingende toetsen proberen we keer op keer men weer wat nieuws te laten horen. Door de collectieve achtergronden in Rock, Jazz, Metal en Pop kan Four Scratch divers blijven entertainen! Met onder andere: Tijn van Geel, Julius Smit en Willem Korsten.”

  

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >