Plaatsingsdatum: vrijdag, 20 december 2019


Theater voor een tientje

Theater is voor iedereen. Daarom wordt jaarlijks het Nationaal Theaterweekend georganiseerd, dit jaar van 24 t/m 26 januari. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost € 10 en daarnaast zijn er extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen; jong en oud, vaste en nieuwe bezoekers.

In De Blauwe Kei kunnen theaterliefhebbers voor slechts € 10 naar de volgende voorstellingen. Op vrijdag 24 januari staat Roodkapje (6+), een sprookje met een twist op het programma. Zaterdag 25 januari komt Karin Bruers naar De Blauwe Kei met Love Is Wonderful!, waarin Karin afrekent met de zeven hoofdzonden. En zondag 26 januari zijn er maar liefst drie voorstellingen; twee keer de Brabantse cabaretier Marlon Kicken in het Magazijn en Percossa in de Grote Zaal.

Randprogramma
Gedurende het gehele Nationale Theaterweekend worden er op CHV Noordkade allerlei activiteiten georganiseerd. Zo is Roodkapje op vrijdag onderdeel van De Nacht van de Noordkade en is er van alles te doen voor de jeugd in onze foyer. Zaterdag verzorgt onder andere directeur Harry Vermeulen rondleidingen door het theater. Op zondag geven de mannen van Percossa een verrassende workshop.

Voor de rondleidingen op zaterdag kunnen geïnteresseerden zich nu al inschrijven via www.blauwekei.nl.

Kaarten voor de voorstellingen van Roodkapje, Karin Bruers, Marlon Kicken en Percossa kosten € 10 en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 – 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

 

Meer informatie is te vinden op www.blauwekei.nl/NationaalTheaterweekend.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >