Plaatsingsdatum: vrijdag, 29 juni 2018


Voorstelling De Kleine Zeemeermin

Op donderdag 12 juli om 14:30 uur is er een kinder/familievoorstelling in de openlucht door Toneelvereniging Mariahout over het sprookje van De Kleine Zeemeermin. Kaarten kosten slechts 5 euro en zijn verkrijgbaar via www.blauwekei.nl.

 

Toneelvereniging Mariahout speelt bekende sprookjes op geheel eigen wijze, maar met behoud van alle herkenbare elementen uit de verhalen. In het eigentijdse sprookje De Kleine Zeemeermin trotseert de prins van het land Kaap de Zoete Hoop op zoek naar kibbeling. Hij schept echter achter het net en vangt Arial, de dochter van de koningin van de zee. Deze The Voice winnende zeemeermin valt als een blok voor het gespierde lijf van de prins. Arials strenge moeder wil niets met de prins te maken hebben, want volgens haar zijn alle mensen smerig en zorgen zij ervoor dat haar koninkrijk verandert in een plastic soep. Gelukkig is daar de driekoppige zeeheks die Arial graag wil helpen. De Kleine Zeemeermin is een vrolijke, muzikale, herkenbare en meeslepende voorstelling vol humor en liefde tussen vis en mens, vervuiler en natuuractivist. Deze voorstelling is geschikt voor iedereen van 4 tot 104 jaar.

Bestelt u een kaartje voor zowel De Kleine Zeemeermin als De Avonturen Van Pinokkio? Dan betaalt u slechts € 7,50 voor de twee voorstellingen samen (i.p.v. €10).

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >