Plaatsingsdatum: zaterdag, 28 september 2019


World Cup Driebanden in de Koekbouw op de Noordkade

De World Cup Driebanden keert na jaren afwezigheid terug in Nederland. Het prestigieuze biljarttoernooi wordt in 2019 maar ook in 2020 en 2021 gehouden in de Koekbouw op de Noordkade in Veghel. Ziggo Sport gaat zorgen voor een live tv-registratie. In de Koekbouw wordt er gebiljart van 20 tot en met 26 oktober.

Het is niet geheel toevallig dat Veghel is uitgekozen als nieuwe uitvalsbasis. Voor biljartliefhebbers is Veghel namelijk een bekende naam, omdat hier vroeger de Masters werden gehouden. Op de Noordkade zijn ze erg blij met het binnenhalen van de World Cup Driebanden. “Het is een toonaangevend sportevenement, met bovendien historie in Veghel. Het is voor ons een mooie gelegenheid om de Koekbouw weer op een totaal andere wijze te laten zien”, aldus Sebastiaan Beks, directeur Cultuur Haven Veghel.

Dick Jaspers
De World Cup cyclus telt jaarlijks zes tot acht toernooien met de volledige wereldtop in het driebanden. “Deze overeenkomst is geweldig nieuws voor het biljarten, de World Cups weer op Nederlandse bodem. De organisatoren hebben al een grote reputatie en bevestigen dit nu met deze World Cups. Dat het zo uitgebreid gaat worden uitgezonden maakt het allemaal extra speciaal”, aldus Dick Jaspers, regerend wereldkampioen en nummer één van de wereld. Meer info en kaart verkoop via: http://www.3cworldcup.com

Kijk voor het programma: FLYER_achterkant

De World Cup Driebanden wordt mogelijk gemaakt door:

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >