Plaatsingsdatum: maandag, 30 juli 2018


Zomerexpositie Annie Dortmans op Noordkade

Ook in de zomervakantie kunnen bezoekers en kunstliefhebbers een mooie expo bewonderen op de CHV Noordkade in Veghel. Het werk van kunstenares Annie Dortmans is nog de hele zomer te zien op de 1e verdieping.

Tijdens Fabriek Magnifique 2018 exposeerde Annie Dortmans uit Sint-Oedenrode haar werk in de Apotheek en de grote vergaderzaal op de CHV Noordkade. Op verzoek is haar expositie verlengd en is haar werk tot eind augustus te bewonderen in de hal, foyer en gangen op de 1e verdieping op de CHV Noordkade. Bij interesse kan het werk van
Annie ook worden aangekocht.

Annie Dortmans
In 2008 sloot Annie de opleiding ‘Schilderen’ cum laude af aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk, België. In 2010 startte ze op dezelfde academie met de opleiding Monumentale Kunst (mixed media) die ze in 2017 afsloot. Aansluitend startte Annie bij de mentorgroep voor gevorderde schilders van Phoenix Cultuur in Veghel, waar ze nog steeds elke woensdag werkt. Annie laat zich inspireren door beelden die ze op haar netvlies krijgt. De aan de werkelijkheid ontleende vormen weet ze vervolgens te abstraheren en om te zetten in sfeervolle voorstellingen op het platte vlak. Een spel van lijnen en ruimtes die illusies van het exterieur en interieur van bouwwerken of gedeelten daarvan weergeven.

Kijk voor meer informatie over Annie dortmans en haar werk op www.anniedortmans.nl. Voor alle beeldende cursussen bij Phoenix Cultuur, zoals tekenen en schilderen: www.phoenixcultuur.nl.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >