Plaatsingsdatum: dinsdag, 26 november 2019


Zuid-Afrikaanse muziekbelevenis in het theater

Op zondag 8 december is South African Road Trip met hun voorstelling The Good Hope te zien in Theater De Blauwe Kei. In deze voorstelling wordt het publiek ondergedompeld in een pure en oprechte Zuid-Afrikaanse muziekbelevenis. The Good Hope is om 15.00 uur te zien in de Grote Zaal.

Deze hartverwarmende voorstelling zit vol met vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans en muziek. Gebracht door de talentvolle mannen van het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir, meerdere Xhosa zangeressen én Zuid-Afrikaanse muzikanten. Met oogstrelende kostuums, een prachtig videodecor en mini docu’s over het dagelijkse leven van de koorleden. De persoonlijke verhalen maken deze voorstelling bijzonder en indringend. De koorleden vertellen openhartig over hun leven in de township, een leven dat zo anders is, maar toch ook zoveel overeenkomsten vertoont met dat van ons.

Kaarten
Kaarten voor The Good Hope van South African Road Trip kosten € 29,50 (inclusief drankje en inleiding) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >