Plaatsingsdatum: vrijdag, 23 augustus 2019


Zzp Boost Event op de Noordkade

Het zzp Boost Event vindt plaats op donderdag 12 september, vanaf 13.00 uur op  CHV Noordkade in Veghel, diverse zalen, het plenaire deel in de Podiumzaal. zzp-ers uit de regio Noordoost-Brabant kunnen zich aanmelden.

Het zzp BOOST project is een onafhankelijk initiatief vóór en dóór zzp’ers uit de regio. Op dit kennisplatform geven gemeenten uit Noordoost-Brabant aan wat ze voor je doen, word je op de hoogte gehouden van events en kun je kennis halen en delen. Natuurlijk wil je als zelfstandige goed kunnen leven van wat je doet. Het zzp BOOST project zorgt dat zzp’ers die het nodig hebben kunnen leren van zzp’ers met een goed belegde boterham. Er is geen winstoogmerk en er zijn geen commerciële belangen.

Passie
In Noordoost-Brabant werken meer dan 60.000 zzp‘ers. Van kapper tot tatoeëerder, van hondenverzorger tot advocaat, ze hebben een ding gemeen: passie voor hun vak! Het initiatief zzp BOOST brengt de groeiende groep zelfstandigen in contact met elkaar en met overheden, organisaties en bedrijven uit de regio Noordoost-Brabant.

PROGRAMMA

13.00 uur        Inloop deelnemers en registratie

13.30 uur        Opening in plenaire zaal door dagvoorzitter Wilma van Dartel en keynotespeaker Hans van Breukelen

14.00 uur        Start 1e ronde workshops

15.00 uur        Pauze in ruimte met inspiratietafels

15.20 uur        Start 2e ronde workshops

16.20 uur        Afsluiting in plenaire zaal, aansluitend netwerkborrel met inspiratietafels

17.30 uur        Einde

Aanmelden via https://zzpnobboost.nl/zzp-boost/

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >