Route

CHV Noordkade | Evenementenlocaties
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel

Plan uw route naar CHV Noordkade

Auto

Vanuit Arnhem/Nijmegen
Vanuit Arnhem en Nijmegen neem je de A50 richting Eindhoven. Neem vervolgens afslag 11-Veghel. Ga aan het einde van de afslag linksaf de Kanaaldijk Noord/N279 op, richting Helmond. Bij het derde verkeerslicht sla je linksaf de N.C.B.-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. Je vindt CHV Noordkade terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit Eindhoven
Vanuit Eindhoven neem je de A50 richting Nijmegen. Neem vervolgens afslag 11-Veghel. Ga aan het einde van de afslag linksaf de Kanaaldijk Noord/N279 op, richting Helmond. Bij het tweede verkeerslicht sla je linksaf de N.C.B.-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. U vindt het CHV Noordkade terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit Helmond
Vanuit Helmond neem je de N279 richting Veghel en ’s-Hertogenbosch. Je vervolgt de weg. Na het viaduct over de haven van Veghel, sla je bij het verkeerslicht rechtsaf de N.C.B.-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. Je vindt het CHV Noordkade terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit ’s-Hertogenbosch
Vanaf de ring van ’s-Hertogenbosch (A2/A59) neem je de afslag 21-Veghel. Ga aan het einde van de afslag linksaf de N279 op, richting Veghel. Nadat je onder het viaduct van de A50 bent gereden, sla je bij het derde verkeerslicht linksaf de N.C.B-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. Je vindt het CHV Noordkade terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

Per openbaar vervoer

Plan je route via 9292OV.nl.
Het CHV Noordkade terrein is bereikbaar via de bus. De dichtstbijzijnde bushalte is 10 minuten lopen, link looproute
Check de actuele vertrektijden van ‘bushalte N265’
Check de actuele vertrektijden van ‘bushalte Maasstraat’

Parkeren

Het CHV Noordkade terrein beschikt over 700 gratis parkeerplaatsen.  Het terrein biedt 2 parkeerplaatsen P1 en P2 die dagelijks te gebruiken zijn. Op erg drukke dagen gooien wij de hekken open van P3. Als je op P1 en P2 parkeert dan kom je uit bij andere verschillende hoofdingangen. Bekijk hier het overzicht
Kies voor P1 als je naar:
– Hoofdingang Cultuurfabriek
– Cultuur Haven Veghel
– Phoenix Cultuur
– Theater de Blauwe Kei
– Kunstgroep de Compagnie
– Industry Bioscoop
– Restaurant Wittern
– Escape Room
– SIEMei
Pieperz friettent
Staat de organisatie die je zoekt niet erbij? Dan maakt het niet uit op welke parkeerplaats u parkeert.